Ajankohtaista

Tamperelainen KEKKEET-liikuntaryhmä innostaa eläkkeelle jääneitä miehiä ja naisia kahdesti viikossa kohentamaan kuntoa porukalla.
Kun eläkevuodet ovat edessä, on ilmassa muutoksen tuulia. Työelämään ja arkeen liittyvä liikunta voi olla vaarassa jäädä. Ikäinstituutin ja KKI-ohjelman järjestämässä verkostotapaamisessa kuultiin hyviä käytäntöjä siitä, miten saada liikkumiseen uutta virtaa.
Istuminen ei ole niinkään tietoinen valinta kuin liikkumaan lähteminen. LitM Arto Pesola Jyväskylän yliopistosta (kuvassa) totesi KKI-päivillä, että istumiseen vaikuttavat tavat, biologiset tekijät ja ympäristö.
Teemana myös toimintakulttuurin muutos työelämässä. Päivät järjestetään 18.-19.3. Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa.
Jouni Kallio Likes-tutkimuskeskuksesta esitteli hauskan keinon katkaista oppitunti. X-breikki on jotain ihan muuta kuin perinteinen taukojumppa.
Tampereella tiistaina ja keskiviikkona järjestettävässa seminaarissa puhutaan muun muassa roboteista tulevaisuuden oppimiskavereina.
KKI-Päivät järjestetään 18.–19.3.2015 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa Sportec-messujen yhteydessä.
– Haluamme kannustaa suomalaisia huolehtimaan selän hyvinvoinnista ja liikkumaan myös selkäkivusta huolimatta. Selkäkanava-palvelustamme löytyy maksutta monipuolista tietoa sekä käytännön vinkkejä selkäoireiden itsehoitoon ja ennaltaehkäisyyn, Selkäliiton toiminnanjohtaja Kirsi Töyrylä-Aapio kertoo.
Integraatio tai inkluusio? Mieluummin kaikille samaa!
Kansainvälinen esteettömyyttä ja kulttuurin monimuotoisuutta edustava tapahtuma ACCAC 2015 sisältää ammattilaiskongressin, messut sekä neljä päivää ohjelmaa eri taiteenlajeista. ACCAC 2015:n tavoitteena on laajentaa käsityksiä kulttuurista ja tarjota uusia tapoja tuottaa ja kokea elämyksiä.
RSS