Ajankohtaista

Hyvä fyysinen kunto viisikymppisenä voi auttaa välttymään masennukselta myöhemmin elämässä.
Liikuntaa harrastavat sairastuvat masennukseen muita harvemmin, tutkimuksista tiedetään. Tuore tutkimus vahvistaa näyttöä entisestään ja osoittaa yhteyden koskevan kaikkia iästä riippumatta.
SoveLi toivottaa kaikille rentouttavaa kesää – lepoa, leikkiä ja liikettä itse kullekin sopivalla tavalla, luonnosta nauttien! SoveLin toimisto on pääsääntöisesti lomalla heinäkuun ajan.
Maailman ensimmäinen Harvinainen Maraton liikutaan Tampereella 1.9. Ilmoittautua voi 29.6. saakka.
Liikunnan sydänhyödyt saadakseen ei tarvitse harrastaa koko elämäänsä. Moni voisi pienentää sairastumisriskejään vielä keski-iässä, jos vain alkaisi liikkua enemmän. Suurimmat hyödyt saa kuitenkin halki vuosien jatkuvalla tasaisella liikkumisella.
Pyhätunturilla kehitetään 13.–14.6.2018 soveltavaa luontoliikuntaa kymmenien asiantuntijoiden voimin. Luontoliikunnan edistäminen on 25-vuotiaan SoveLin ytimessä.
Uutiskirjeeseemme on koottu tietoa ja tunnelmia soveltavan liikunnan kentältä, kuten Likkojen Lenkiltä ja Polku luontoon -tilaisuuksista. Kurkkaa kevään viimeinen SoveLi-info ja tilaa omasi sähköpostiin!
Vähintään kolme vuotta jatkunut urheiluseurassa liikkuminen nuoruusvuosina oli yhteydessä siihen, että henkilöillä oli todennäköisemmin useita terveellisiä elintapoja aikuisuudessa. Tämä selvisi laajassa suomalaisessa pitkittäistutkimuksessa.
Mielenterveyden keskusliitto Mestaruusturnaus pelataan 26.–27.5.2018 Tampereella. Tapahtuma järjestetään jo 18. kertaa. Turnaus pelataan uudessa Kauppi Sports Centerissä (os. Kuntokatu 17 33520 Tampere). Turnauksen yhteistyökumppanina toimii Tampereen Ilves.
Riittävän liikunnan, terveellisen ravinnon ja painonhallinnan avulla voidaan ehkäistä vähintään kolmannes yleisimmistä syövistä. 
RSS