Ajankohtaista

Jouni Kallio Likes-tutkimuskeskuksesta esitteli hauskan keinon katkaista oppitunti. X-breikki on jotain ihan muuta kuin perinteinen taukojumppa.
Tampereella tiistaina ja keskiviikkona järjestettävässa seminaarissa puhutaan muun muassa roboteista tulevaisuuden oppimiskavereina.
KKI-Päivät järjestetään 18.–19.3.2015 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa Sportec-messujen yhteydessä.
– Haluamme kannustaa suomalaisia huolehtimaan selän hyvinvoinnista ja liikkumaan myös selkäkivusta huolimatta. Selkäkanava-palvelustamme löytyy maksutta monipuolista tietoa sekä käytännön vinkkejä selkäoireiden itsehoitoon ja ennaltaehkäisyyn, Selkäliiton toiminnanjohtaja Kirsi Töyrylä-Aapio kertoo.
Integraatio tai inkluusio? Mieluummin kaikille samaa!
Kansainvälinen esteettömyyttä ja kulttuurin monimuotoisuutta edustava tapahtuma ACCAC 2015 sisältää ammattilaiskongressin, messut sekä neljä päivää ohjelmaa eri taiteenlajeista. ACCAC 2015:n tavoitteena on laajentaa käsityksiä kulttuurista ja tarjota uusia tapoja tuottaa ja kokea elämyksiä.
Lähellä kotia sijaitsevat liikuntapuistot ja lähiliikuntapaikat ovat halpoja voima- ja tasapainoharjoittelupaikkoja arkireittien varrella. Ota haaste vastaan ja järjestä liian vähän liikkuville iäkkäille kuntoilutapahtuma toukokuussa.
SoveLin ja VAU:n yhteisten stipendien haku on käynnissä.
Liiallinen istuminen ja paikallaan olo vaarantavat yksilön terveyden. Suomen Reumaliitto panee toimeksi ja haastaa työpaikat nostattamaan työntekijät ylös tuoleistaan taukojumppaamaan ja järjestämään kävelykokouksia taas Keltaisen Nauhan päivänä 11.3.2015. Työterveyslaitos kannustaa asiantuntijayhteistyökumppanina työntekijöitä aktiiviseen arkeen sekä töissä että vapaa-aikana.
Lenkit järjestetään Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Tavoitteena on, ettei kenenkään tarvitsisi jäädä pois tapahtumasta järjestelyjen tai avustajan puutteen vuoksi.
RSS