Ajankohtaista

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen on myöntänyt neljä miljoonaa euroa seuratukena liikunta- ja urheiluseuroille. Seuratuen tavoitteena on mahdollistaa lapsille ja nuorille liikunnan harrastaminen ohjatussa seuratoiminnassa ja laskea harrastamisen kustannuksia. Avustukset myönnetään veikkausvoittovaroista. Tukea myönnettiin 398 hankkeelle.
SoveLin jäsenjärjestöt ovat mietinnän edessä. Opetus- ja kulttuuriministeriö uudistaa avustuskriteereitä. Rahapeliyhtiöiden fuusio muuttaa rahoituskuvioita.
Erityiskoulujen TAISTO-finaalissa on kolme lajia: sivuttaishyppely, sivuttaissiirtyminen sekä pyörätuoli-/sähköpyörätuolislalomrata tarvittavine sovelluksineen. Finaali alkaa Vantaan Energia-Areenalla perjantaina 29.4. klo 11.00.
Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämät avustukset kohdennettiin erityisesti perusliikuntapaikkojen, kuten uima-, jää- ja liikuntahallien rakentamiseen ja perusparantamiseen.
Kun Alex Lundell, 11, ja Onni Martikainen, 10, päättävät tehdä maalin, niin maali siitä syntyy. Pelitekniikka on kaunista katseltavaa, ja yhteistyö saumatonta. Eikä ihme: ovathan pojat sähkärifutiksen Suomen mestareita!
Lappeenrannan Kisapuiston jäähalliin tehdään peruskorjaus vuoden 2018 aikana. Peruskorjauksen yhteydessä pyritään ensimmäistä kertaa vuonna 1972 valmistuneen hallin historiassa ottamaan toden teolla huomioon esteettömyysseikat.
Allergia- ja astmaliitto haastaa kaikki liikuntakeskukset tarjoamaan ikäihmisille ohjelmaa Maailman astmapäivänä. Liiton Harmaapantterit liikkeelle! -kampanja painottaa, että astma ei ole este liikuntaan. Päinvastoin, astman takia pitää liikkua. Väestöstämme noin yhdeksän prosenttia sairastaa astmaa.
Mielenterveyden keskusliiton henkisen hyvinvoinnin viikon teema yhdistää tänä vuonna fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin niin matalalla kynnyksellä kuin mahdollista. 25.4. – 1.5.2016 vietettävän viikon teema on Hyvää mieltä kävelemällä.
Likkojen Lenkki tekee saavutettavuudessa yhteistyötä Soveltava Liikunta Soveli ry:n kanssa!
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt veikkausvoittovaroista avustuksia liikunnallisen elämäntavan valtakunnallisille ja alueellisille kehittämishankkeille. Soveltavan liikunnan kehittämiseen myönnettiin kuudelle hankkeelle avustusta yhteensä vajaat 160 000 euroa.
RSS