Ajankohtaista

Valon ja Olympiakomitean puheenjohtajat ottavat osaa keskusteluun Valon ja Olympiakomitean toimintojen yhdistämisestä vuodenvaihteessa.
Ensimmäinen eurooppalainen Parkinson-fysioterapian suositus on ilmestynyt suomeksi. Dokumentin toivotaan toimivan kliinisen työn arvioinnin ja päätöksenteon tukena Parkinsonin tautia sairastavien kuntoutuksessa. Fysioterapeuttiliitot, yhteensä 19 maasta, yhdistivät voimansa suosituksen rakentamiseksi.
Suomen Tule ry, Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry, Huoltoliitto ry, Suomen Nivelyhdistys ry, Suomen Luustoliitto ry ja Suomen Selkäliitto ry järjestävät yhteistyössä valtakunnallisen luentokiertueen nimeltä TULE kuntoon, seniori!
Fyysistä aktiivisuutta ja energiankulutusta mittaavat laitteet eivät välttämättä auta laihduttamisessa, tuore yhdysvaltalaistutkimus vihjaa. Itse asiassa tutkimuksessa laitteita käyttäneet laihtuivat muita vähemmän kahden vuoden seurannassa.
YLEn uutisen mukaan terveydenhuollon ammattilaisilla olisi opittavaa siinä, kuinka potilasta motivoidaan esimerkiksi liikunnan pariin. – Valmiutta lääkkeettömiin hoitoihin on todennäköisesti enemmän kuin niitä osataan potilaille tarjota.
Suomen Parkinson-liitto järjestää kävelytapahtuman, joka alkaa Narikkatorilla klo 12.
Terveyttä ja hyvinvointia edistävän liikunnan toimijakartoitus on ollut pohjana valmistuneessa raportissa. Kartoituksen tarkoituksena oli saada kattava kuva liikunta- ja kansanterveysjärjestöistä terveyttä ja hyvinvointia edistävän liikunnan toimijoina, niiden toteuttamista terveyttä ja hyvinvointia edistävän liikunnan toiminnoista ja toimintojen kohderyhmistä.
Tutustu laajaan aihepiiriin, joka ulottuu liikuntapolitiikasta Selkäviikkoon ja vaikuttamistoiminnasta yhdistysliikunnan järjestämiseen.
Sylva ry palkitsee syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyväksi pyöräillen rahaa keräävän hyväntekeväisyystiimin, Team Rynkebyn, perjantaina 16.9.2016 tiimin järjestämässä gaalaillassa Helsingissä.
Arviolta yli miljoona suomalaista kuuluu liikunnan erityisryhmiin sairauden, vamman tai korkean iän vuoksi. He tarvitsevat liikunnan soveltamista. Marraskuussa aihe rantautuu Lappiin ja Rovaniemelle.
RSS