Ajankohtaista

Lehdessä aiheina muun muassa liikunta ja osallisuus, kulttuuri porttina saavutettavuuteen ja esteettömät luontokohteet. Jääkiekkoilija Teemu Ramstedt kertoo haastattelussa, kuinka suolistosairaus on vaikuttanut hänen urheilijanpolkuunsa. Ja paljon muuta!
Nuorena paljon ulkoilevien silmät saattavat pysyä paremmassa kunnossa halki elämän. Tuoreen brittitutkimuksen perusteella ulkoilu voi vaikuttaa siihen, miten todennäköisesti ihmisestä tulee likinäköinen.
Foorumissa kuullaan ajankohtaista tietoa ja hyviä käytäntöjä terveyttä ja hyvinvointia edistävästä liikunnasta ja soveltavasta liikunnasta.
Olympiakomitean syyskokous Lahdessa 26.11.2016 valitsi seuravaksi neljäksi vuodeksi uuden puheenjohtajan, varapuheenjohtajat sekä hallituksen jäsenet. Kokouksessa päätettiin myös uuden Olympiakomitean strategiasta sekä vuoden 2017 toiminta- ja taloussuunnitelmasta. Soveltava Liikunta SoveLi hyväksyttiin Olympiakomitean jäseneksi.
Olympiakomitean hallitus valittiin tänään. SoveLin toiminnanjohtaja Anne Taulu valittiin hallituksen varajäseneksi. SoveLi onnittelee!
Koulutuksen tavoitteena on antaa tietoa paikallisyhdistyksen liikuntatoiminnan aloittamiseen, kehittämiseen ja suunnitelmalliseen toteuttamiseen. Koulutus sisältää ajankohtaista tietoa rahoituksista sekä opastaa paikalliseen yhteistyöhön.
Nykyisin tunnetaan ainakin 50 geenimuotoa, jotka altistavat niitä kantavat sepelvaltimotaudille. Tuoreen tutkimuksen mukaan geneettisesti alttiiden ei kuitenkaan kannata lannistua, sillä he voivat pienentää riskejään omaksumalla terveellisiä elintapoja.
Vammaisurheilun Junior Games -tapahtuma tuo urheilun iloa ja liikkumisen riemua Jyväskylän Hipposhalliin 30. marraskuuta. Tapahtumassa kilpaillaan yleisurheilun kolmiottelussa, sukkulaviestissä ja sokkopingiksessä. Kolmiottelun lajeina ovat vammaluokasta riippuen mm. juoksu, kelaus, pituushyppy, turbokeihäänheitto, kuulantyöntö sekä pyörätuolislalom.
Soveltava Liikunta SoveLi ry:n uudeksi puheenjohtajaksi valittiin syyskokouksessa tiistaina Olavi Sydänmaanlakka. Hän toimii Mielenterveyden keskusliiton toiminnanjohtajana.
RSS