Ajankohtaista

Kehitysvammaisten urheilun suurin tapahtuma vuonna 2017 on Special Olympics -talvimaailmankisat Itävallassa 14.–25. maaliskuuta. Kisoihin osallistuu noin 2 700 urheilijaa 107 maasta. Suomesta kisoihin osallistuu 34 urheilijan joukkue.
Olympiakomitean verkkosivut on uudistettu palvelemaan menestyssuunnitelman toteutumista. Huippu-urheilu, lasten liike, seuratoiminta ja aktiivinen arki ovat menestyssuunnitelman keskeiset valinnat ja näiden varaan on rakennettu myös uusi verkkopalvelu.
Tutustu SoveLin jäsenjärjestöjen liikuntatoimintaan 2017!
Pitkittyneet alaselkäkivut saattavat helpottua myös joogan avulla, tuore tutkimuskatsaus osoittaa. Vaikutus ei ole kovin suuri, mutta silti tervetullut.
Pistä päivämäärä kalenteriin!
Soveltava Liikunta SoveLi ry hakee toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen edellisen toiminnanjohtajan siirtyessä muihin tehtäviin.
Ikäinstituutti kutsuu kuntia edistämään hyvää vanhuutta terveysliikunnan keinoin. Liikunta on tutkitusti pätevä, kätevä ja iäkkäille mieluisa keino vahvistaa terveyttä ja toimintakykyä sekä ehkäistä hoivapalvelujen tarvetta.
Pienillä lapsilla on harvoin alaselkäkipuja, mutta kouluiässä vaivat alkavat yleistyä. Tuoreen tutkimuksen mukaan syyt ovat moninaisia, mutta liikuntaharrastukset ovat yksi aiheuttajista.
Tapaamisessa vaihdetaan tietoja ja ajatuksia soveltavan liikunnan opetuksen ja koulutuksen ajankohtaisista asioista.
Tuoreimmassa Retki-lehdessä yhtenä aiheena on luontoliikunta.
RSS