Ajankohtaista

Suomen luonto täyttyy kuorolaulusta, kun kymmenet kuorot jalkautuvat kansallispuistoihin sekä luonto- ja historianähtävyyksille esiintymään. Tapahtumista 28 on tällä hetkellä suunnattu erityisesti apuvälineitä käyttäville ihmisille.
Aineistoluettelo on päivitetty. Soveltava Liikunta SoveLi ry ja sen jäsenjärjestöt julkaisevat materiaaleja omasta terveydestään ja liikunnasta kiinnostuneille sekä ammattilaisille liikuntaneuvonnan ja liikunnan kehittämisen tueksi. Luetteloon on koottu liikuntaan ja terveyteen liittyviä julkaisuja. Osalla järjestöistä on erillisiä liikuntaoppaita, osalla liikunta on sisällytetty muiden julkaisujen sisään. Luettelo on tarkoitettu helpottamaan liikuntatiedon etsijöitä.
SoveLin Liikkeelle-koulutuksesta saat tietoa liikuntatoiminnan aloittamiseen ja suunnitelmalliseen toteuttamiseen esimerkiksi yhdistyksessä.
Likkojen lenkin Oulun tapahtuma keräsi viime lauantaina yhteen noin 1800 naista ja tyttöä.
Tuore kysely- ja rekisteritietoja yhdistelevä väitöstutkimus osoittaa, että keski-iässä tai sen jälkeen lisääntynyt liikuntaharrastaminen vähentää pitkiä sairauspoissaoloja ja työkyvyttömyyseläkkeelle jääntiä.
Naishoitohenkilöstön selkäkipututkimus osoittaa, että säännöllinen liikunta ja hyvä kunto säästävät terveydenhuollon kustannuksia ja vähentävät sairauspoissaoloja selkäkipua potevilla naishoitajilla.
Oulussa lenkkeillään lauantaina 12.8.2017 kello 11.30 – 17.00 ja tapahtumapaikkana on upea Raatin stadion.
Suomen Latu juhlistaa sauvakävelyn 20-vuotista taivalta järjestämällä kansainvälisen Nordic Walking -kongressin ja kaksi tapahtumaa yhteistyössä International Council of Nordic Walkingin kanssa.
Vartin mittaiset puistokävelyt ja rentoutusharjoitukset lounastauolla ovat yhteydessä parempaan keskittymiskykyyn ja vähäisempään väsymykseen ennen lähtöä töistä kotiin, osoittaa Tampereen yliopistossa tehty tutkimus.
Oulussa lenkkeillään lauantaina 12.8.2017 kello 11.30 – 17.00 ja tapahtumapaikkana on Raatin stadion. Alkutahdit Lenkkipäivään antaa Egotrippi ja reitiltä paluun jälkeen nautitaan LenkkiPiknikistä Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin tahtiin.
RSS