Ajankohtaista

Koulutus neurologisten sairauksien kuntoutukseen järjestetään Maskun neurokeskuksessa 28.-29.2.2020.
Läs projektkoordinator Lotta Nylunds överblick av Anpassad motion -seminariet som ordnades i november och se seminariets inspelning. / Lue hankekoordinaattori Lotta Nylundin katsaus marraskuussa järjestetystä Anpassad motion -seminaarista ja katso seminaarin tallenne.
Toiminnanjohtaja Tommi Yläkangas on nimitetty yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja kestävän kehityksen jaostoon
Ansiokkaista soveltavaa liikuntaa tai vammaisurheilua käsittelevistä opinnäytetöistä palkittiin Piritta Asunta, Heidi Skantz, Saija Kultala ja Kaisa-Riitta Aho.
Hankekoordinaattori Lotta Nylund ja Folkhälsanin Luca Maurizi ovat vieraana Vega Lördagissa.
Kansanedustaja Paavo Arhinmäki toi terveisensä kokousvieraille valtion liikuntaneuvostosta.
Uusi soveltavan liikunnan asiantuntija aloitti työnsä SoveLissa
Lehti sisältää juttuja soveltavan liikunnan lajeista. Sparraaja-haastattelussa yhteiskuntatieteiden tohtori ja konsultti Juha Heikkala.
Folkhälsan och SoveLi välkomnar kommuner, föreningar, förbund och organisationer till seminariet Anpassad motion Verktyg och möjligheter för att inkludera alla. Ilmoittaudu mukaan Folkhälsanin ja SoveLin kunnille, yrityksille ja järjestöille suunnattuun soveltavan liikunnan seminaariin.
Suomen suurin vammaisurheilun ja -liikunnan kokeilutapahtuma Liikuntamaa järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa Apuväline 2019 -messujen yhteydessä.
RSS