Blogi

Soveltavan liikunnan tilanne Suomen kunnissa  

22.8.2018
Mitä tiedetään – mikä on epävarmaa – mitä ei tiedetä – millaisen tiedon puutetta ei edes tiedosteta? Tutkija Timo Ala-Vähälä avaa kirjoituksessaan soveltavan liikunnan selvityksen faktoja ja tiedon luonnetta.

Arpajaislakimuutoksessa pitää turvata heikoimpien asema

16.8.2018
Arpajaislaki on uudistumassa ja parhaillaan lausuntokierroksella. Tavoitteena on rahapelihaittojen ehkäisy, uhkana vähenevät rahapelituotot.

Soveltavan liikunta pois harmaalta alueelta

16.5.2018
Soveltava liikunta on kohderyhmän kokoon ja tarpeisiin nähden aliresurssoitua ja se sijaitsee yhä ministeriöiden välisellä harmaalla alueella, SoveLin toiminnanjohtaja Tommi Yläkangas kirjoittaa.

Hyvinvointia luonnosta – korvaako kaupunkien lähiluonto maaseutujen metsät ja pitkospuut?

12.4.2018
Tiesitkö, että yli 70 prosenttia eurooppalaisista ja suomalaisista noin 40 prosenttia asuu kaupunkialueilla? Näiden tilastojen valossa haluan suunnata ajatuksesi lähiluontoon ja siihen, että lähiluonnolla todellakin on merkitystä hyvinvoinnin ja terveyden näkökulmasta.

Kohti kestävää liikunta- ja urheilukulttuuria

28.3.2018
Liikuntapolittiisen selonteon valmistelu on käynnissä. Tommi Yläkangas suosittelee tutustumaan Kalevi Heinilän ajatuksiin liikunnan ja huippu-urheilun tehtävistä.

Tutustu myös Soveli-lehden blogiin

SoveLin blogi käsittelee ajankohtaisia liikunnan ja liikuntapolitiikan asioita soveltavan liikunnan näkökulmasta. Anna palautetta tai ehdota aiheita, joista haluaisit kuulla lisää: toimitus(at)soveli.fi