Tilaukset

Kansikuva Liikkeelle – liikuntavastaavan käsikirjasta
Paikallisyhdistyksille suunnattua perusteosta "Liikkeelle – liikuntavastaavan käsikirjaa" voi tilata 10 euron hintaan (+toimituskulut).
Liikunta sopii minulle -paita

 

 

Julkaisuja ja paitoja


Voit tilata SoveLin painettuja julkaisuja alla olevalla tilauslomakkeella. Suurin osa esitteistä ja julkaisuista löytyy sähköisenä Julkaisut-sivuilta, joilta löydät myös Soveli-lehden ja SoveLin uutiskirjeen tilauslomakkeen.

SoveLin iloisella Liikunta sopii minulle -paidalla viestit, että liikunta sopii jokaiselle. Hanki paita itsellesi tai liikuntaryhmällesi loppuunmyyntihintaan 15 euroa/kpl! Paitamalleja on kaksi: suora perusmalli ja muotoiltu naistenmalli. Molemmissa malleissa on pyöreä kaula-aukko. Paidan merkki: James & Nicholson. Kummassakin mallissa hihansuita, olkalinjaa ja kaula-aukkoa koristavat tereet.

Tuotteiden toimitusaika on 4–6 viikkoa ja hintoihin lisätään toimituskulut.

Tiedustelut ja isommat tilaukset: sari.virtala(at)liiku.fi
Julkaisutiedustelut myös: toimitus(at)soveli.fi

TILAUSLOMAKE


Julkaisut

Merkitse julkaisun kohdalle kappalemäärä. Julkaisut ovat maksuttomia, jollei toisin kerrota. Toimituskulut peritään myös maksuttomista julkaisuista.Liikunta sopii minulle -paidat

Merkitse haluamasi paidan kohdalle, montako paitaa haluat kutakin kokoa. Kokoja ja -värejä voi tiedustella osoitteesta: sari.virtala(at)liiku.fi

Naisten malli, 15 euroa (jäljellä XXL-koko)

Perusmalli, 15 euroa (jäljellä koot M (oranssi/valk.), L (punakelt.), XL (vihreä/musta, oranssi/valk. ja punakelt.) ja

XXL (vihreä/musta, oranssi/val., punakelt. ja sinivalk.))Yhteystiedot

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.