Tule mukaan Seutufoorumiin Rovaniemelle!

11.5.2017

SoveLi toivottaa Sinut tervetulleeksi Soveltavan liikunnan seutufoorumiin 1.6.2017 Rovaniemelle! Foorumi sisältää ajankohtaista tietoa sekä hyviä käytäntöjä terveyttä ja hyvinvointia edistävästä liikunnasta, sote-uudistuksesta ja soveltavasta liikunnasta. Foorumi kokoaa toimijoita yhteen ja luo edellytyksiä hyvinvoinnin edistämiselle, soveltavan liikunnan toteuttamiselle, kehittämiselle ja uudenlaiselle yhteistyölle Lapin maakunnassa.

Tilaisuus on suunnattu kaikille, joiden päämääränä on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen liikunnan keinoin. Tervetuloa mukaan kuntien liikunta-, sosiaali- ja terveystoimen ammattilaiset, kansanterveys- ja vammaisjärjestöjen sekä -yhdistysten osaajat, yksityiset liikunta- ja terveyspalveluiden tuottajat, hankkeiden, urheilu- ja liikuntaseurojen sekä terveydenedistämisen suunnittelusta ja koulutuksesta vastaavat.

Seutufoorumi järjestetään Tiedekeskus Pilkkeessä (Ounasjoentie 6, 96200 Rovaniemi) klo 9-15.30. Tilaisuuteen mahtuu 40 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen 19.5. mennessä (katso oheinen ohjelma, siellä ilmoittautumislinkki).

Soveltavan liikunnan seutufoorumin järjestävät Lapin Aluehallintovirasto, Metsähallitus, Lapin Liikunta ja Soveltava Liikunta SoveLi ry.